luni, 28 iulie 2014

gazpacho cu zmeura



gazpacho cu ceee? cu zmeura(tks fit foodie family). da, ai auzit bine zmeura. fructele acelea acrisoare de padure merg mana-n mana cu rosiile de gradina si intra frumusel in robot unde zbaaar-zbaaaaar se transforma intr-un minunta gazpacho. care gazpacho are nevoie de minim o ora la frigider cat sa se infrateasca aromele si sa se raceasca corespunzator. 

nimic nu-nvinge mai bine zaduful de la pranz decat un gazpacho rece urmat apoi de-o felie de pepene rosu cel putin la fel de rece. daca-ti spun ca-i gata in cinci minute ar trebui sa te conving sa-ncerci, nu? 

ingrediente: 
pentru 2 persoane. timp de preaprare - 5 minute + 1 ora la frigider
- 4 rosii barosane dezpielitate
- jumatate de kilogram de zmeura
- 4 castraveti curatati de coaja
- 2 cepe potrivite
- un ardei capia rosu
- 50 ml ulei
- 2 linguri de aceto balsamico
- sare

gazpacho cu zmeura
- arunca totul in robot si mixeaza bine
- gusta potriveste de sare si otet
- da la frigider macar o ora. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu