vineri, 26 octombrie 2012

varza la cuptor/pe grill


nu stiu daca v-am mai spus sau nu dar asta e o idee minunata de garnitura pentru orisice fel de friptura. varza taiata la un deget grosime, stropita din belsug cu ulei de masline, sare si oregano si data la cuptor 40-50 de minute pana se inmoaie bine. din cand in cand o poti manji cu pensula cu extra ulei de masline. foloseste foaie de copt sa nu te chinui prea mult cu spalatul. atat. 


10 comentarii:

  1. Chiar m-ai facut curioasa. Multumesc pentru idee. Azi incerc.
    Voi reveni cu impresii. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta reteta! Nu am mai mancat varza asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru extra aroma, puteti sa puneti si niste fasii de bacon pe deasupra, cat sa se topeasca niste grasime peste :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta idee. O sa pun marar si, in farfurie, nitzica smintina, doar asha, de kiki. Bacon trebuie sa fie grozav, dar devine grea si prea ingrashatoare (n-o sa-mi zici ca nu maninci baconul ala...).
    Banuiesc ca pe grill intorci felia de varza, sa se faca pe ambele partzi, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles ca-l mananc :). si da, trebuie intoarsa pe ambele parti.

      Ștergere
  5. Interesant, de incercat cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Retete interesante, toate una si una, iau bine la puricat blogul ca am ce vedea! Bravo!

      Ștergere
    2. multumesc frumos:)
      lectura placuta.

      Ștergere
  6. Domnule, nu ma mai duc la postul de care apartzine asta. Dar nu poci pentru care, mantzelegi, sa las chestiunea sa treaca fara urma, ca nu stiu daca va stitzi si serendipitatea a fost prea mare:
    http://easypeasy.ro/2012/11/my-big-fat-greek-dinner-la-meze-taverna/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ne stim, ne stim, sunt bun prieten cu famelia N.
      n-am fost impreuna la carciuma, dar pare ca simtamintele au fost pe aceiasi lungime de unda :)

      Ștergere