asa imi place cel mai mult sparanghelul. tras la gratarul fierbinte cateva minute, cu niste paine prajita, "poached eggs"(cum naiba spui asta in romana? ou fiert fara coaja?), condimentat cu sare, piper si stropit cu ulei de masline extravirgin. ideal ar fi sa ai si un pahar de riesling alb, sec, racit corespunzator. pofta buna.
miercuri, 21 martie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
pai ori zici oua poshate, ori zici ochiuri romanesti:)) sparanghelul rules!
RăspundețiȘtergerede ce romanesti, avem patent la metoda? :)
RăspundețiȘtergerepai nu cred, dar stii ca asa le zice astora care-s facute in apa, nu in tigaia cu ulei
RăspundețiȘtergerestiu, dar credeam ca le stii etimologia sau arborele genealogic:)
RăspundețiȘtergeree ou fiert, indiferent ca e sau nu "dezbracat"
RăspundețiȘtergereInghitire prelunga in sec :)
RăspundețiȘtergerePiper... e musai sa folosesti de ala alb. Personal l-am descoperit acu' vre-un an si este awesome
Subscriu la piperu alb! Cat despre sparanghel tot asa imi place si mie !
RăspundețiȘtergerefolosesc si alb si negru si sichuan. la sparanghel am pus alb. am cumparat din istambul unul buuun.
RăspundețiȘtergereiac cum arata oul:))) eu nu-l suport in starea aia
RăspundețiȘtergereEu am incercat si varianta sparanghel la aburi/fiert servit cu un sos a la Holandaise (sau o maioneza cu lamaie) si deasupra ochiul in apa (sau poate era un ou fiert moale, rupt deasupra. Delicios!
RăspundețiȘtergereCred ca varianta ta aduce o nota putin amaruie datorita gratarului.
mihnea, e f bun si in abur, am macat si eu dar parca imi place mai mult pe gratar. iar ce e in poza e chiar ou ochi in apa(poached eggs - asa-i zice in engleza) :)
RăspundețiȘtergere