.... uite o idee de cina gustoasa si usor de preparat: ardei copti si inmuiati in ulei de masline cu usturoi, coppa/bresaola/prosciutto crudo si branza de capra la gratar (sau halumi) plus un pahar rece de sauvignon blanc. pofta buna.
luni, 19 septembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
O DA!!!!:))Foarte buna idee!;)
RăspundețiȘtergeredaca lasi usturoiul sa se infuzeze in ulei de masline extravirgin macar o ora, gustul e muuult mai bun ;)
RăspundețiȘtergerepai , cu asa ceva ..nu o sa mai am chef de gatit..never ! :)
RăspundețiȘtergerelasa, lasa ca te motivam si cu alte chestii gustoase :)
RăspundețiȘtergerebun, bun, da' cine a copt ardeii? :)
RăspundețiȘtergereio, da cand aveam chef sa gatesc :)))
RăspundețiȘtergerealo, domnu', vreau credite pentru ardeii aia, am dovezi!!
RăspundețiȘtergerebine, bine tu i-ai facut...dar focul, cine a facut focul? :)))
RăspundețiȘtergere