in ultimul timp, sandwich-ul asta a devenit preferatul meu. nu-ti ascund ca dureaza ceva mai mult decat altele, dar zau ca merita. daca ai si un capuccino spumos alaturi se chema ca ai un mic dejun perfect.
pentru ca mi-a placut foarte mult, l-am repetat si a doua zi adaugand un ou ochi in combinatie. galbenusul moale care se scurge printre legume si branza m-a facut sa ma razgandesc si sa declar ca aceasta varianta este preferata mea, varianta pe care ti-o recomand si tie mai jos :)
ingrediente:
pentru 2 sandwich-uri. timp de preparare: 15 minute.
- 4 felii de paine
- un dovlecel
- un ardei gras rosu
- 150 gr de camembert(sau alta branza moale)
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline extravirgin
- 2 oua
sandwich cu dovlecei, ardei rosu si camembert la gratar
- pe un gratar foarte incins pune dovleceii taiati felii de 3-4 mm grosime, impreuna cu ardeiul rosu taiat felii lungi;
- toaca cateii de usturoi si pune-i pe o farfurie intinsa. toarna peste ulei de masline si sareaza. cand sunt gata, scoate dovleceii si ardeiul si tavaleste-i bine prin farfuria cu ulei;
- intr-o tigaie fa 2 oua ochiuri moi;
- prajeste painea pe gratar. pune felii de branza camembert pe gratar timp de 4 secunde cat sa se inmoaie putin.
- stropeste feliile de paine prajita cu putin ulei din farfurie, aseaza branza, apoi, dovleceii si ardeiul. deasupra pune oul ochi apoi cealalta felie de paine. pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu