toata lumea stie sa faca un pui la cuptor, nu-i nimic complicat in asta. cartofii cu tot cu coaja, o mana de catei de usturoi, sare, piper, o lingura de curry, un gat de vin alb, doua gaturi de ulei de masline, 40 de minute la 180 de grade. dar daca vrei sa-l scoti din anonimat stoarce zeama de la o lamaie mare inainte sa-l dai la cuptor si arunca si lamaia in cratita sa se imprieteneasca cu cartofii.
nu te speria, nu o sa fie prea acru. cartofii se inamoaie si se indulcesc de la usturoi iar lamaia le va da acel "ceva" care-i transforma din buni in extraordinari. incearca daca nu ma crezi, ce-ai de pierdut?
ps pentru varianta pui intreg poti sa arunci un ochi si la chez mazilique, dar te rog, exagereaza cu lamaia :)
de acord cu lamaia! vorba aia, lamaie + pui = love. eu m-am jucat mult si cu combinatia ghimbir+lamaie+pui, careia ii voi ramane fan devotat :)
RăspundețiȘtergereinca nu m-am imprietenit prea bine cu ghimbirul, dar nu-i timpul pierdut.
RăspundețiȘtergerenu esti prieten cu ghimbiru'? maaare pacat! :)
RăspundețiȘtergeresuntem la inceput, ne tatonam asa ...
RăspundețiȘtergere