joi, 27 ianuarie 2011

hribi cu unt, usturoi si ulei de trufe + friptura de porc(facultativ)

tigaie. ulei de masline. hribi proaspeti maruntiti. 5 min. putin unt. putin usturoi tocat. sare. piper. tras de pe foc. aromat cu ulei de trufe de la salsamenteria. - geniale!!

in fundal: ceafa de porc. sare. piper. usturoi. rozmarin. ulei de masline. zeama de lamaie. cuptor. 40 de min. 

in pahar: cabernet sauvignon. noroc!

5 comentarii:

  1. Hribi au asa o "carne"fina si aromata,incat conduc de departe regatul ciupercilor.
    Nici nu mai conteaza cu ce le acompaniezi.
    Doar poate vinul...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. cam asa a si fost. friptura a fost bonus:))

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut ideea de friptura bonus :). mare dreptate ai, hribii au o aroma superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. pai toata lumea s-a apucat de ciuperci. carnea a fost cam de prisos in combinatia asta:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Restaurant si Magazin Salsamenteria
    Adresa: Bdul Pipera nr.55 (fost sos. Pipera-Tunari)
    vis a vis de Biserica, Pipera
    http://salsamenteria.ro

    RăspundețiȘtergere