tigaie. ulei de masline. hribi proaspeti maruntiti. 5 min. putin unt. putin usturoi tocat. sare. piper. tras de pe foc. aromat cu ulei de trufe de la salsamenteria. - geniale!!
in fundal: ceafa de porc. sare. piper. usturoi. rozmarin. ulei de masline. zeama de lamaie. cuptor. 40 de min.
in pahar: cabernet sauvignon. noroc!
Hribi au asa o "carne"fina si aromata,incat conduc de departe regatul ciupercilor.
RăspundețiȘtergereNici nu mai conteaza cu ce le acompaniezi.
Doar poate vinul...:)
cam asa a si fost. friptura a fost bonus:))
RăspundețiȘtergeremi-a placut ideea de friptura bonus :). mare dreptate ai, hribii au o aroma superba!
RăspundețiȘtergerepai toata lumea s-a apucat de ciuperci. carnea a fost cam de prisos in combinatia asta:D
RăspundețiȘtergereRestaurant si Magazin Salsamenteria
RăspundețiȘtergereAdresa: Bdul Pipera nr.55 (fost sos. Pipera-Tunari)
vis a vis de Biserica, Pipera
http://salsamenteria.ro