vineri, 10 decembrie 2010, goodfood a deschis seria evenimentelor de acet gen la nou re-deschisa cafe athénée - hilton.
au fost de fata mazilique, crazy mother cooker, le blog piquant, foodiefamily precum si gazdele noastre manuela (pr & marketing manager athénée palace hilton) si ana (pr manager good food).
discutii aprinse, schimb de informatii, bisericute tematice toate au inceput sa se lege dupa cateva pahare de sampanie bine frapata piper-heidsieck. gazdele noastre ne-au rasfatat cu meniul bites & bubbles - aperitive delicioase servite pe placi frumoase de ardezie. (de jumatate de an caut asa ceva prin magazinele de profil si nu gasesc!)
s-au perindat prin fata noastra terina de foie gras cu andive caramelizate, ceviche de peste spada, terina de ciuperci cu unt si usturoi, terina de porc cu gem de mere, dupa care au inceput sa-si fac loc felurile principale care au fost impartite frateste.
cum meniul e gandit pe principiul : la noi te simti ca acasa de oriunde ai fii, am avut de ales intre un fel traditional fiecarei culturi. spre exemplu, din franta ne-am ales cu un coq au vin delicios, din anglia a venit un cod in aluat de bere cu piure de mazare si cartofi prajiti precum si o placinta ciobaneasca cu carne de miel si cartofi gratinati iar antricotul de vita cu sos bernaise era clar tot de influenta francofona. lista ar mai putea continua dar nici eu nu le mai tin minte pe toate :)
la desert ne-am desfatat care cu un platou de branzeturi europene, care cu creme brulee, black forest sau tarta de lamaie.
declar seara o reusita si sper sa o repetam cat de curand.
din ungaria am luat eu gulasul ;p
RăspundețiȘtergereehhh, cine le mai tine minte pe toate :D
RăspundețiȘtergere