miercuri, 3 noiembrie 2010
smochine cu aceto balsamico
o combinatie foarte reusita care are nevoie de 2 chestii: smochine foarte coapte si un aceto balsamico de calitate. pofta buna.
Etichete:
retete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
aicia la noi este o Vorbä: in Simplitate se gäseste Perfectiunea !!!
RăspundețiȘtergerese potriveste cu Posting ästa de minune.
Douä nuancen de Gust fac o Symbiosä superlativä...
super tare
multumesc pentru complimente
RăspundețiȘtergeregenul de chestie pe care as manca-o stand in picioare in bucatarie, la botul calului cum ar fi. :) deliciu!
RăspundețiȘtergeream Acasä un Aceto 25 de Ani de Bätrin ( die Modena ).. Nebunie curatä iti zic.....
RăspundețiȘtergereServus Gourmand
te invidiez...
RăspundețiȘtergeresmochinele si balsamicul zici ca s-au nascut impreuna pentru a servi aceluias scop :))
RăspundețiȘtergereamin
RăspundețiȘtergere