cu dressing de ulei de masline extravirgin si sos de soia(sa nu pui sare ca are deja sosul de soia). e pentru cand vii seara tarziu de serviciu. daca ai un pahar de cabernet alaturi e si mai bine. pofta mare.
vineri, 8 octombrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Servus Maestre,
RăspundețiȘtergeresi mie imi place Combinatia. Delicios, usor si foarte sänätos...
Cum a zis si Ferran Adria si Eckart Witzigman :
dacä nu sintem instare sä degustäm Lucrurile simple , nu are rost sä ne apucäm de haute Cusisine !!!
Salut Gourmand
perfect adevarat. cunosc o gramada de lume care nu e in stare sa faca o omleta decenta.
RăspundețiȘtergerede acord. nu sint in stare sä facä o Omlettä , da deschid la orice Orä o Debate cu tine despre Avantgarde Cuisine si se cunoaste de numa:-))))))
RăspundețiȘtergereSalut