joi, 7 octombrie 2010

salata de legume coapte


numai buna cand vine toamna.

iei o sfecla rosie, o felie de dovleac, o ridiche neagra,o  gutuie(stiu, nu e leguma) si le tai cum te taie capul. apoi le dai la cuptorul incins nu inainte sa le sarezi bine si sa le stropesti cu ulei de masline si un pahar de vin alb sec.

le verifici dupa o jumatate de ora, sunt gata cam in 45 de minute. fiecare leguma va avea alt gust asa ca nu o sa te plictisesti.

pofta buna.

4 comentarii:

  1. cu Sigurantä nu te plictisesti !!!
    Si dacä pui si niste Pulpe de Pui pe lingä sä se coacä , este Neplictiseala si mai mare:-)))))
    super tare

    Gourmand

    RăspundețiȘtergere
  2. poti sa incerci si cu niste sos de soia. eu am incercat si mi-a placut combinatia.

    RăspundețiȘtergere
  3. F bune, doar ca am resimtit mai mult sfecla decat diversificarea:(...

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  4. data viitoare pune mai putina sfecla si mai mult "ce-ti place tie". eu am ramas incantatde gutuie. poti sa incerci si cu mar in loc de gutuie.

    RăspundețiȘtergere