luni, 6 septembrie 2010

flori de dovlecei umplute cu mozzarella si anchovies



rapide, usor de facut, foarte gustoase. sunt gata in 10-15 minute si le faci asa:

- speli florile de dovlecei (metro baneasa) si le rupi codita impreuna cu pistilul. le lasi sa se scurga bine de apa
- amesteca o cana de faina, un ou, sare si 2-300 de grame de apa minerala carbogazoasa pina obtii o compozitie moale , cam ca la clatite
- portioneaza bucati de mozzarella si spala cate un anchovies/hamsie de sare pentru fiecare floare in parte
- introdu in fiecare floare 2-3 bucatele de mozzarella si un anchovies/hamsie 
- inmoaie florile umplute in compozitia de mai sus si pune-le la prajit intr-o tigaie cu ulei incins
- inainte sa le mananci scurgele de ulei pe un servet de hartie

pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu