pastram de ceva vreme cupajul asta. si zilele trecute mi-a cazut in mana.
e un cupaj 50-50% din 2008. l-am gustat prima oara la evenimentul de lansare si mi s-a parut ca alcoolul iese in fata aromelor destul de insistent , asa ca i-am permis sa stea o perioada in sticla :).
au trecut de atunci mai bine de trei luni insa alcoolul continua sa domine aromele de lemn si visina. altfel e puternic, taninos si sec.
daca vinul e doar o promisiune acum, in schimb eticheta e printre cele mai frumoase facute in romania si nu pot decat sa o admir.
Eu am crezut in promisiunea asta. Mi-am luat un bax:) Speram sa se mai tempereze totusi. L-ai baut la temperatura camerei?
RăspundețiȘtergere@george la temperatura camerei desigur. l-am desfacut am incercat un pahar. alcool puternic. l-am lasat fara dop pina a doua zi. alcool mai slab dar tot in fata celorlalte arome.
RăspundețiȘtergerepoate are nevoie de mai mult timp.
Poate trebuia usor frapat. In genere, bem albele prea reci si rosiile prea calde:)
RăspundețiȘtergerePe de alta parte, daca l-ai lasat o noapte "in libertate", ar fi trebuit sa se disipe alcoolul, dar si sa apara semne ale oxidarii. Ma rog, asta e, macar n-a costat prea mult (acela care n-a fost gratis:)