nu-i simplu de facut, dar merita orice asteptare. mi-a placut atat de mult incat a ramas pe lista de "trebuie repetat". se face cam asa (pentru doua persoane):
- spala doi cartofi giganti, cresteaza-i in patru, dar nu de tot, si da-i la cuptor la foc iute, unsi cu putin ulei
- caleste o ceapa mare, taiata marunt, in putin unt.
- cand e stravezie adauga doua - trei ciuperci mari taiate subtire.
- dupa ce ciupercile s-au calit adauga 150 de grame de branza gorgonzola si putina smantana lichida cat sa se lege.
- cand cartofii sunt gata, ii scoti afara si pui minunatia asta de sos in ei. ii poti manca ca atare sau poti sa mai pui o felie subtire de cascaval/provolone pe deasupra si sa mai dai un minut la cuptor.
alaturi ar merge un shiraz.
asta chiar e o reteta plina de savoare!
RăspundețiȘtergerecartoful copt cu ceva in el ar trebui sa se serveasca la colt de strada in loc\linga shaorma :))
RăspundețiȘtergereCred ca partea cea mai grea e aia cu cascavalul de la sfarsit. Serios. Mie cel putin mi-ar veni cam greu sa ma despart de ei, chiar si un minut, dupa ce ar arata asa.
RăspundețiȘtergerenoua ne-a fost greu dupa sa mai facem poze :))
RăspundețiȘtergeregata, ma duc la cumparaturi, nu se mai poate asa, ciuperci n-am, gorgonzola n-am ... :)
RăspundețiȘtergerepfuuu, sa n-ai gorgonzola in casa :))
RăspundețiȘtergere