rapid si usor, din categoria ce sa mananci in fata televizorului la meci.
caleste o ceapa mare in putin ulei. cand s-a inmuiat pune 7-8 linguri de aceto balsamico si o lingura de zahar. lasa pe foc pina cand se evapora lichidul si ramane numai ceapa caramelizata.
in timp ce calesti ceapa, pune la cuptor 3 felii de paine unse cu ulei de masline extravirgin. cand ceapa e gata, pune-o peste feliile de paine si acopera cu branza de capra. lasa la cuptor pina cand branza incepe sa se topeasca.
le-ar sta bine alaturi de un shiraz.
se numara printre favoritele mele impreuna cu bruschetele cu gorgonzola. geniala combinatie!
RăspundețiȘtergerehttp://wineandknives.blogspot.com/2010/03/bruschete-cu-gorgonzola-migdale-si-pere.html
Ceapä caramelizatä cu Brinzä de Caprä este demential gustos...super
RăspundețiȘtergereGourmand
mai ales daca nimeresti o branza cremoasa si moale.
RăspundețiȘtergereFoarte bune...n-am avut branza de capra (ceea ce cred ca ar fi fost o alegere mult mai inspirata) si am folosit brie si au iesit foarte bune.
RăspundețiȘtergereDana
da, incearca cu o branza puternica, cu gust pregnant. daca nu e de capra poate una frantuzeasca bleu. dar cel mai bine merge cu un queso de cabra. mmmm, mi s-a facut pofta.
RăspundețiȘtergere