n-am putut sa rezist :) , de data asta cu pastai verzi in loc de cartofi.
pastaile crude le oparesti in apa sarata, pastaile congelate le dezgheti si le lasi la scurs. intr-o tigaie incinge putin ulei si 3 catei de usturoi tocati marunt. cand usturoiul e auriu, pune pastaile scurse bine de apa pret de 3-4 minute.
rastoarna pe o fafurie, mai pune putin ulei inca 3 catei de usturoi, o mana de patrunjel tocat si crevetii. sunt gata in doua minute.
intre timp poti sa faci un sos din 200 de grame de iaurt, patrunjel, 3-4 catei de usturoi, 2 linguri de ulei de masline extravirgin si sare.
de data asta am avut alaturi un frizzante pe care l-am primit de la un prieten si nu pot sa va spun de unde provine exact, doar ca a fost prea putin :)
Tudor Chirila a postat cindva pe blogul lui o reteta demetiala cu creveti. Procedeul e similar doar ca a pus o ceapa mica tocata marunt(cred ca poate fi optionala), marar si la sfirsit totul stins cu picut de vin alb.
RăspundețiȘtergereCris
un pic de vin cred ca merge f bine.
RăspundețiȘtergerecu mararul nu-s eu prea prieten insa daca-l folosesti e mai bine singur, fara patrunjel.
e clar ca se pricepe si dl chirila la cat a calatorit...