miercuri, 2 iunie 2010
pastai cu usturoi
pastai verzi si crocante din piata. le fierbi in apa sarata si dupa care le arunci in apa cu gheata sa-si pastreze culoarea de verde viu.
intr-o tigaie pune putin ulei de masline si caleste pastaile 2-3 minute cu 2-3 catei de usturoi pisati.
o cina usoara si rapida. daca ai un pahar de chardonnay ar fi perfect.
Etichete:
retete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ah, da, simplu si delicios! una dintre cele mai bune mancarici!
RăspundețiȘtergereAdauga un strop de otet balsamic (sau nu) - divina mincarica :)
RăspundețiȘtergereminunat aratä. ComplimenPS: pentru meleagurile rominesti esti un Gourmand/ Gourmet tare !!!
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos. de unde ne scrii?
RăspundețiȘtergere