joi, 10 iunie 2010
caprese cu branza si dovlecel pe gril
pune pe gril fasii subtiri de dovlecel. cand e gata, pune pe gril o felie de branza de oaie si o felie de mozzarella timp de 1 minut. nu lasa mai mult, e suficient daca grilul e bine incins.
pe o farfurie pune rucola, si apoi aseaza in straturi rosie, branza de oaie, dovlecel, rosie, mozzarella si tot asa.
stropeste cu ulei de masline extravirgin si aceto balsamico invechit (sau redus pe foc).
fa paine prajita si stropeste cu ulei de masline cu aroma de busuioc.
o cina usoara pentru o seara de vara. alaturi i-ar sta bine unui pahar de roze, bine racit.
Etichete:
retete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
super interpretare maestre. Compliment
RăspundețiȘtergeresi dacä tot ai bägat in Joc Balsamico redus , aicia o prpunere pentru un usor Dessert.
Balsamico redus cu Cäpsuni amestecat si cu o Cremä de Brinzä ( usor cu Lemon aromatizatä) servit....
Salut
@anonimus - pe astea le-ai vazut?
RăspundețiȘtergerehttp://wineandknives.blogspot.com/2010/05/capsune-cu-mozzarella-si-aceto.html
seamana cu ce-a zis corina :))
RăspundețiȘtergere