topeste unt in tigaie. cand s-a incins, pune ananasul la calit 7-8 minute. presara zahar brun peste, stropeste cu un paharel de rom/coniac/brandy si flambeaza-l. pune si scortisoara din belsug. e gata cand zaharul topit si untul formeaza un sos gros. pune o frunza de menta pentru contrast.
poate tine loc de o cina usoara de vara.
exact ce cautam! multumesc frumos
RăspundețiȘtergereforte bun,am facut si eu aseara
RăspundețiȘtergerema bucur ca va place :))
RăspundețiȘtergereSincer, e unul dintre deserturile mele preferate! Cateodata mai adaug si putina inghetata...
RăspundețiȘtergerear merge o inghetata de fructe, nu?
RăspundețiȘtergereA iesit un desert, ce tine loc si de o cina de vara, cum spui tu...minunat. Multumesc
RăspundețiȘtergerema bucur ca ti-a placut.
RăspundețiȘtergeredaca mai tine mult vara asta trec la tuica fiarta :))