miercuri, 12 mai 2010

tartine cu ficat de cod


prima oara l-am mancat la chisinau intr-un restaurant rusesc. l-am redescoperit la conserva in real sau auchan.

se pare ca tarile nordice, unde soarele lipseste foarte mult il consuma pentru proprietaile sale: bogat in vitamina a si d precum si in omega-3

mie imi place pentru gustul fin si delicat. l-am mancat cu paine calda cu mac din faina integrala.

sunt foarte curios ce gust are proaspat. daca cineva l-a gustat poate imi spune si mie:)

5 comentarii:

  1. one of my favourites - sunt in stare sa mananc singura toata cutie. noroc ca nu le place si altora din casa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. esti norocoasa. eu mananc ce ramane:))

    e printre putinele lucruri f bune care sunt si sanatoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. ete na, ce, vrei sa spui ca vinul nu e sanatos? asta ca sa nu mai vorbim de confitul de rata... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. vinul? normal ca e sanatos :))) d-aia-l si consumam cu regularitate: sa nu ne inbolnavim...

    RăspundețiȘtergere