miercuri, 12 mai 2010
tartine cu ficat de cod
prima oara l-am mancat la chisinau intr-un restaurant rusesc. l-am redescoperit la conserva in real sau auchan.
se pare ca tarile nordice, unde soarele lipseste foarte mult il consuma pentru proprietaile sale: bogat in vitamina a si d precum si in omega-3
mie imi place pentru gustul fin si delicat. l-am mancat cu paine calda cu mac din faina integrala.
sunt foarte curios ce gust are proaspat. daca cineva l-a gustat poate imi spune si mie:)
Etichete:
retete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
one of my favourites - sunt in stare sa mananc singura toata cutie. noroc ca nu le place si altora din casa :)
RăspundețiȘtergereesti norocoasa. eu mananc ce ramane:))
RăspundețiȘtergeree printre putinele lucruri f bune care sunt si sanatoase.
ete na, ce, vrei sa spui ca vinul nu e sanatos? asta ca sa nu mai vorbim de confitul de rata... :)))
RăspundețiȘtergerevinul? normal ca e sanatos :))) d-aia-l si consumam cu regularitate: sa nu ne inbolnavim...
RăspundețiȘtergeremmmmm arata bine
RăspundețiȘtergere