daca ai proaspete le fierbi in apa clocotita 2-3 minute. daca ai de cumparat le fierbi cat scrie pe cutie.
intr-o tigaie caleste 2 ciuperci in foarte putin ulei. pune 2-3 linguri de smantana, si cateva bucati mari de gorgonzola. omogenizeaza sosul.
scurge bine-bine pastele de apa si toarna-le in tigaie peste sos. amesteca energic.
am avut alaturi un rose bun.
suna si arata ademenitor!inclusiv rose-ul!
RăspundețiȘtergere@alison surprinzator pt prima sarja chiar au fost bune. un pic cam groase dar gustoase. sper sa ma specializez :)
RăspundețiȘtergerevad eu bine acolo in out of focus, e un rose maiastru?
RăspundețiȘtergere@dan vezi vultureste :)
RăspundețiȘtergereasta este Farmecul la Pasta fäcutä singur.
RăspundețiȘtergereAtunica se vede si se si simte la Gust cä este fäcut de tine...
Nici o Pasta uscatä nu o sä ajungä la Nivelul aceia proaspätä...
Fain...
asa e. cu putina munca, obtii satisfactie maxima :)
RăspundețiȘtergere