pare sofisticat si greu de facut. nu e asa. fii atent:
- sparanghel plus o ciuperca pe grilul incins 5-7 minute.
- mazare fiarta in apa sarata. arunci in robot cu 3 catei de usturoi si 100 de grame de smantana vegetala. potriveste de sare. pune compozitia in ciuperca de mai sus.
- intr-o tigaie pune ulei mai bine de un deget. incinge la foc mediu. cand e incins arunca ceapa si praz olandez taiat fidea. cand e auriu scoate-l pe un prosop de hartie.
aranjeaza tot pe farfurie. un vin alb sec i-ar face bine companie.
a fost greu?
deci, hmm..., praz olandez? e ca un praz, numa' ca-i din olanda?
RăspundețiȘtergere@dan din pacate la noi in comert prazul romanesc e pe cale de disparitie. ce se gaseste acum la mega image e un praz gigant care creste ca un cocean de porumb de mare, probabil tot o specie de praz dar mai mare decat ala de-l stim noi din copilarie.
RăspundețiȘtergeresi asa se vinde sub denumirea de praz olandez. acu' daca o fi belgian nu bag mina in foc:))