luni, 17 mai 2010
mamaliga pe gril cu ciuperci, ceapa si gorgonzola
faci mamaliga si o lasi sa se raceasca in oala/ceaunul in care ai facut-o. cand o vei scoate va arata ca un tort, pe care-l tai cu un cutit lung astfel incat sa obtii felii de 1.5 cm.
caleste 2 cepe mari taiate rondele in unt. spre final adauga 3-4 ciuperci taiate cuburi. mai caleste 5-6 minute.
frige mamaliga pe grilul incins 4-5 minute.
pe o farfurie pune o bucata de mamaliga fripta, ceapa si ciupercile calite si o felie de gorgonzola. da farfuria 1.5 minute la microunde. cand o scoti decoreaza cu condimento balsamico sau cu reductie de aceto balsamico.
poti sa pui alaturi un cabernet sauvignon.
Etichete:
retete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu