btw, am vazut azi la o taraba gourmet din Piata Floreasca (aia cu foie gras, untura de gasca si caviar) o sticla de balsamic din ala adevarat, in sticla rotunda si cu eticheta aurie (parca). i-am admirat putin pretul de 635lei si apoi am plecat mai departe :)
daca as fi balsamic de Modena as avea dop auriu + alb - 2 :)) untura de gasca era 43 lei borcanul de 300g, ceea ce poate parea scump fata de untura de rata pe care am luat-o de la Deliclick (64.5lei/kg), asta ca sa nu mai vorbim de untura pe care ti-o poti face singur, dar dupa ce am fiert 6 ore la niste leftovers de rata ca sa obtin vreo 200g de untura, m-am hotarat sa nu mai repet experienta si sa merg pe varianta safe :)
o "caprese" capsunoasa,mmm,ce idee...si frumos si delicios!
RăspundețiȘtergeream mancat o caserola de capsuni si una de mozzarella asa. delicios.
RăspundețiȘtergeremama, cum arataaaaa! super idee!
RăspundețiȘtergeresunt super :D
RăspundețiȘtergereAm sa incerc si eu, cu reductie de otet balsamic.Frumoasa si prezentarea.
RăspundețiȘtergerechiar asa, cu reductie ar trebui sa mearga fix. buna idee.
RăspundețiȘtergerebtw, am vazut azi la o taraba gourmet din Piata Floreasca (aia cu foie gras, untura de gasca si caviar) o sticla de balsamic din ala adevarat, in sticla rotunda si cu eticheta aurie (parca). i-am admirat putin pretul de 635lei si apoi am plecat mai departe :)
RăspundețiȘtergere@florin auriu = 25 de ani. tu cati ani ai? :)))
RăspundețiȘtergereeu nu cumpar untura de gasca, imi fac singur. practic daca cumperi ficat de gasca si il gatesti e aproape imposibil sa nu-ti ramana untura.
daca as fi balsamic de Modena as avea dop auriu + alb - 2 :))
RăspundețiȘtergereuntura de gasca era 43 lei borcanul de 300g, ceea ce poate parea scump fata de untura de rata pe care am luat-o de la Deliclick (64.5lei/kg), asta ca sa nu mai vorbim de untura pe care ti-o poti face singur, dar dupa ce am fiert 6 ore la niste leftovers de rata ca sa obtin vreo 200g de untura, m-am hotarat sa nu mai repet experienta si sa merg pe varianta safe :)