vineri, 7 mai 2010

capsune cu mozzarella si aceto balsamico



te rog, pune cel mai bun aceto balsamico pe care il ai.

9 comentarii:

  1. o "caprese" capsunoasa,mmm,ce idee...si frumos si delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. am mancat o caserola de capsuni si una de mozzarella asa. delicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. mama, cum arataaaaa! super idee!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sa incerc si eu, cu reductie de otet balsamic.Frumoasa si prezentarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar asa, cu reductie ar trebui sa mearga fix. buna idee.

    RăspundețiȘtergere
  6. btw, am vazut azi la o taraba gourmet din Piata Floreasca (aia cu foie gras, untura de gasca si caviar) o sticla de balsamic din ala adevarat, in sticla rotunda si cu eticheta aurie (parca). i-am admirat putin pretul de 635lei si apoi am plecat mai departe :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @florin auriu = 25 de ani. tu cati ani ai? :)))

    eu nu cumpar untura de gasca, imi fac singur. practic daca cumperi ficat de gasca si il gatesti e aproape imposibil sa nu-ti ramana untura.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca as fi balsamic de Modena as avea dop auriu + alb - 2 :))
    untura de gasca era 43 lei borcanul de 300g, ceea ce poate parea scump fata de untura de rata pe care am luat-o de la Deliclick (64.5lei/kg), asta ca sa nu mai vorbim de untura pe care ti-o poti face singur, dar dupa ce am fiert 6 ore la niste leftovers de rata ca sa obtin vreo 200g de untura, m-am hotarat sa nu mai repet experienta si sa merg pe varianta safe :)

    RăspundețiȘtergere