ingredientele clasice de pesto sunt: busuioc, parmezan, muguri de pin, 2 catei de usuroi si cel mai bun ulei de masline extra virgin.
pesto rosso are in plus pomodori secchi si mai putin busuioc.
metoda clasica e sa amesteci totul in mojar. metoda rapida e in robot. la final arata asa:
daca ai paine calda si un vin bun peste jumatate de ora borcanele arata goale, dezbracate, nud :))
paine de casa + pesto = yummy
RăspundețiȘtergere@corina no kidding :))
RăspundețiȘtergeremie imi place si cu migdale in loc de muguri de pin. e bun oricum. tre sa cumparam borcane goale sa facem un stoc :)
RăspundețiȘtergere@corina shopping sa fie atunci!
RăspundețiȘtergerece tare, ti-ai facut etichete cu sigla siteului! I'm impressed.
RăspundețiȘtergereyeeeeeeeeeeeeeey, corina!:)
RăspundețiȘtergerept etichete adica
@dan nu le-am facut-o eu. corina, jumatatea mea mai buna e vinovata pt ele:)
RăspundețiȘtergerehai ca m-am rusinat :))
RăspundețiȘtergereuuuu ce declaratii pe aici :))
RăspundețiȘtergereiubire mare :))
RăspundețiȘtergereca-n povesti :))
RăspundețiȘtergerewow,ce poze frumoase si etichete personalizate,chiar esti tare!multumesc,am trecut am vazut,stiu unde sa debarc si pt. pesto deci ,nu doar pt. licoarea magica:))...pina gasesc eu muguri de pin in iasi,trebuie sa umblu,nu gluma...parca la metro am vazut???
RăspundețiȘtergere@alison merci frumos. daca nu sunt muguri de pin italienii pun migdale si seminte de floarea soarelui in porportie de 50%.
RăspundețiȘtergereastea se gasesc mai usor.