a doua incercare, mai buna decat prima. de data asta am facut 2 paini una cu faina alba si una cu faina neagra.
amandoua au stat la dospit de seara pina dimineata. painea alba a iesit mai pufoasa, cea neagra mai densa.
oricum se mentin proaspete si nu se farmiteaza 4-5 zile. gustul e inconfundabil si nu are nicio legatura cu ce exista in comert. se pare ca da dependenta :))
asta da, arata foarte bine. ce faina neagra ai pus, integrala de grau?
RăspundețiȘtergere@dan am folosit faina neagra baneasa. nu cred ca e integrala, o sa cercetez.
RăspundețiȘtergereaia neagra in special mi se pare ca arata bine, eu am incercat o singura data cu faina integrala si a iesit un fel de turta... ai facut-o cu plamadeala, ca la prima?
RăspundețiȘtergere@dan da , tot asa. am observat ca se pastreaza 4-5 zile. oricum e putin mai indesata decat cea alba. e faina mai "grea" , mai densa.
RăspundețiȘtergerefoarte buna !
RăspundețiȘtergere@luci mai treci pe la noi ca avem in fiecare zi :)
RăspundețiȘtergere