curata o bucata de somon de 200 de grame de piele si de oase. curata 3 salote/hasma/ceapa frantuzeasca. taie o lamaie in doua. taie chives cat de marunt poti.
intr-un mixer amesteca somonul curatat, cu ceapa, zeama de la jumatatea de lamaie, sare si piper. potriveste-i gustul cu celalta jumatate de lamaie si sare.
ideal cu o paine neagra. chives il presari pe deasupra.
nu uita: less is more.
somon crud? vrea sa fie un fel de ceviche, carnea de peste gatita de aciditatea sucului de lamaie? sau afumat?
RăspundețiȘtergere@dan crud maestre, lamaia it's the magic touch.
RăspundețiȘtergeresa traiesti sefu, ma gandeam eu ca lamaia does the trick...
RăspundețiȘtergere@dan din cauza lamaii insa trebuie mincat doara atunci cand il faci, altfel isi pierde prospetimea. ideea e sa faci doar cat mananci odata.
RăspundețiȘtergere