luni, 5 aprilie 2010

deviled eggs - sau ce sa faci cu ouale de pasti


toti aveti acasa macar o duzina de oua vopsite. deviled eggs, oua umplute, œuf mimosa sunt cateva denumiri ale acestui aperitiv.

ia 12 oua vopsite/fierte si curata-le de coaja. albusul de la 4 oua taie-l marunt.

restul de oua si galbenusuri arunca-le in robot. peste ele pune o lingura mare de mustar, o lingura de otet, o ceasca de smantana si 3 linguri de maioneza de casa. potriveste de sare si piper. dupa ce scoti din robot amesteca cu albusurile taiate fin.

mananca cu paine prajita. presara peste paprika, de prefeinta iute.

merg bine cu ridichi proaspete, ceapa verde, rosii, sauvignon blanc.

4 comentarii:

  1. @zazuza n-a mai ramas nimic din ele, s-au mincat ultra rapid.... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da,ideea-i minunata!eu le-am combinat cu avocado,codite de ceapa,frunze de patrunjel si tot deviloase le-am denumit...

    RăspundețiȘtergere
  3. @alison unde le-ai publicat, ca nu le vad?

    RăspundețiȘtergere