skip to main
|
skip to sidebar
luni, 8 martie 2010
si cu un cutit bun
de la wmf cu care ma simt foarte indemanatic. il am de vreo 3 ani dar inca sunt mandru de cum taie(degete!).
wmf
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Etichete
advertorial
(12)
australia
(1)
blogger's night out
(3)
bloggers' night out
(7)
cina
(13)
crama
(1)
cuptor
(2)
cutite
(15)
desert
(1)
diverse
(41)
electrolux
(8)
eveniment
(18)
faina
(1)
festival
(1)
fructe de mare
(6)
gazpacho
(1)
gratar
(3)
grecia
(4)
grill
(2)
italia
(3)
maroc
(1)
packaging
(2)
paste
(1)
peste
(5)
portugalia
(1)
pranz
(6)
rata
(2)
restaurante
(49)
retete
(229)
risotto
(1)
salata
(1)
scoici
(3)
silva
(1)
spania
(3)
supa
(3)
targ
(1)
turism
(1)
vinuri
(106)
Faceți căutări pe acest blog
Vila Tomis
Arhivă blog
►
2019
(1)
►
octombrie
(1)
►
2018
(4)
►
decembrie
(1)
►
iunie
(1)
►
aprilie
(1)
►
martie
(1)
►
2017
(5)
►
august
(1)
►
martie
(3)
►
februarie
(1)
►
2016
(11)
►
octombrie
(2)
►
septembrie
(2)
►
iunie
(2)
►
mai
(2)
►
martie
(1)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(1)
►
2015
(14)
►
noiembrie
(2)
►
august
(1)
►
iunie
(1)
►
mai
(1)
►
aprilie
(3)
►
martie
(2)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(3)
►
2014
(16)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(2)
►
octombrie
(2)
►
septembrie
(4)
►
august
(2)
►
iulie
(2)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(2)
►
2013
(21)
►
decembrie
(1)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(3)
►
august
(3)
►
iulie
(3)
►
mai
(1)
►
aprilie
(3)
►
martie
(3)
►
februarie
(3)
►
2012
(56)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(6)
►
octombrie
(4)
►
septembrie
(6)
►
august
(5)
►
iulie
(2)
►
iunie
(7)
►
mai
(2)
►
aprilie
(2)
►
martie
(7)
►
februarie
(3)
►
ianuarie
(11)
►
2011
(123)
►
decembrie
(3)
►
noiembrie
(2)
►
octombrie
(7)
►
septembrie
(10)
►
august
(7)
►
iulie
(6)
►
iunie
(10)
►
mai
(12)
►
aprilie
(9)
►
martie
(17)
►
februarie
(17)
►
ianuarie
(23)
▼
2010
(221)
►
decembrie
(11)
►
noiembrie
(10)
►
octombrie
(14)
►
septembrie
(18)
►
august
(12)
►
iulie
(14)
►
iunie
(22)
►
mai
(47)
►
aprilie
(40)
▼
martie
(33)
salata de andive cu ton si ridichi
cutitul bucatarului - zwilling ja henckels
limba cu sos de rodii
supa de usturoi - my way
anchoiade - aperitiv de trei stele michelin
tartar de somon
restaurantul pinar
slavyantsi estate chardonnay
salsa de tomate si aioli
friptura cu pastai verzi si brie
Chroma Haiku H-07
friptura de porc su sparanghel alb
humus si tabouleh
juicer catler je4010
bodum - nice stuff
uleiul de masline
urzici cu mamaliga tartufata
cel mai rapid desert
olivada cu legume coapte
sauvignon blanc - sec de murfatlar
crostini cu legume calde
panzanella
cel mai bun semifreddo
kyocera - cutit ceramic
telina cu gorgonzola
valencia - restaurantul la care am fost jefuit
salata de avocado cu patrunjel si rosii - guacamole
wmf1 - cel mai mic expresor din lume
divan - restaurant turcesc
bruschete cu gorgonzola, migdale si pere dulci
si cu un cutit bun
totul incepe cu un vin bun
la debut
david.alexandru
wine and knives
Persoane interesate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu