spala andivele, taie-le motul si cotorul. scobeste cotorul ca la varza pentru ca e amar. rupe/taie frunzele in trei.
spala 5-6 ridichi si taie-le in diverse forme. acum aseaza in farfurie un strat de frunze, un strat de ton, un strat de ridichi.
eu am folosit ca dressing anchoiade.
se potriveste bine si urmatoarea vinegreta: 6 linguri de ulei, 1 lingura de aceto balsamico, o lingura de mustar, sare, piper.
bon appetit.
Imi plac mult andivele! Salata pare fresh, cu gust bun, de primavara!
RăspundețiȘtergere@irina si mie imi plac, mai ales ca sunt crocante. cred ca o sa fac mai multe salate in perioada asta.
RăspundețiȘtergereBuna,
RăspundețiȘtergereMi-a placut foarte mult salata, combinatia a fost perfecta pentru gustul amarui al andivelor.
Multumesc,
Dana
super :D
RăspundețiȘtergere