in romania ii spune rasasfour, in iran ii spune khoresht-e fesenjān si de la caz la caz au ceva in plus sau in minus. iti spun acum cum o fac eu.
fierbe limba de vita (poti incerca si cu limba de porc/oaie) in oala sub presiune o ora cu sare si piper. cand e gata, indeparteaza stratul alb de deasupra cu un cutit bine ascutit. taie limba felii subtiri.
curata doua cepe mari si taie-le rondele. caleste ceapa in ulei cu putin curry. cand e aurie, pune feliile de limba in tigaia cu ceapa si rumenestele usor. toarna 5-6 linguri de sos de rodii si amesteca bine. potriveste de sare si piper.
e bun fierbinte cu o paine proaspata si pufoasa.
Buna,
RăspundețiȘtergereCand spui sos de rodii te referi la Grenadine?
O seara buna,
Dana
rodie/pomegranate/grenadine acelasi lucru. dar nu e vorba de siropul de grenadine pentru cocktail, ci de un sos mult mai gros care arata asa: http://www.durra.sy/tabid/167/Default.aspx?udt_554_param_detail=185
RăspundețiȘtergereMultumesc!
RăspundețiȘtergere