il am din 2008. este foarte ascutit, rezista de 10 ori mai mult pina la reascutire si taie mult mai bine decat unul din otel.
are si o parte proasta - lama este casanta... deci nu te avanta la ciopartit oase, conserve etc intrucat se sparge ca orice bibelou. nu-l scapa pe gresie sau in chiuveta ca se ciobeste lama.
smecheria cu el e la taiat si curatat legume. nu se compara cu nimic, poate doar cu cutite profesionale mult mai scumpe.
ai grija sa nu faci degete prin bucatarie... :))
kyocera
vad ca se poate comanda si in romania de la un site autohton http://www.fusiontechnique.ro
RăspundețiȘtergereDupa ce am vazut postul tau cu cutitele ceramice am achizitionat si eu unul plus un peeler. Sunt foarte multumita de ele. La ora actuala cutitul singur a reusit sa convinga si mamele ( a mea si a prietenului) si pe sora mea sa foloseasca.. o intreaga euforie in bucatariile noastre :))
RăspundețiȘtergerePS: cea mai buna tehnica e sa ai pe cineva sa ti le aduca din SUA.. din Europa sau Romania nu se merita pretul :(
eh, nu toti avem prieteni in sua :))
RăspundețiȘtergere