miercuri, 24 martie 2010

friptura cu pastai verzi si brie


ok, stiu ca nu arata foarte bine dar la ora aia nici eu nu mai vedeam foarte bine.... deja trecusem la a doua sticla de vin.

friptura e simpla. zdrobeste un catel de usturoi, rosmarin, piper si sare si apoi unge carnea. incinge tigaia fara ulei si pune carnea unsa. intoarce numai cand e aurie.

pastaile, daca le iei din conserva cum am facut eu, le incalzesti in apa fiarta cu sare, le scurgi in strecuratoare. rupe bucati de brie/camembert si arunca-le peste pastai. pune si un gat de ulei de masline si sare.  amesteca usor cu o paleta.

daca gasesti pastai crude, arunca-le in apa fiarta si sarata si tine-le 10 minute. e important ca apa sa fie sarata sa nu se piarda culoarea de verde proaspat.

va spun, combinatia de pastai cu branza moale e nemaipomenita. incercati si voi ca-i simplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu