sunt geniale. fata de panzanella insa, necesita mai mult timp sa le pregatesti.
coace doi ardei rosii. curata-i de coaja, taie-i patratele mari. curata o vanata mare, doi dovlecei si taie-i cuburi de 1 cm. ia o conserva cu rosii intregi decojite. stoarce bine rosiile sa nu aiba zeama. curata doua capatani de usturoi. da, doua capatani, nu glumesc...
in tava mare de cuptor pune hartie pergament peste care pune vinetele, dovleceii, ardeii copti, rosiile si catei de usturoi . intinde-i bine intr-un strat uniform. stropeste cu ulei de masline. da cuptorul la medium si lasa sa se coaca. e gata cand ustoroiul e asa de moale ca se topeste in gura.
spre final ia felii de paine, stropeste-le cu ulei de masline din cel mai bun, sareaza putin si da-le la cuptor 5 minute. cand le scoti freaca-le cu un catel de usturoi.
daca se termina painea, te cearta toti. mai bine faci mai multa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu